Sağlıklı beslenmenin püf noktası
az veya çok değil,
dengeli ve besleyici yemektir.

Başak Başı
Buğdayın taş değirmenlerde kırılmadan kabuğunun soyulması ile elde edilen pilavlık tane bulgur türüdür.

İri Pilavlık
Buğdayın taş değirmenlerde kırılmasından sonra elde edilen pilavlık grubundan en iri olan iri pilavlık bulgur türüdür.

Pilavlık Vals Kırımı
Valste kırılması ile elde edilen bulgur türüdür.

Pilavlık (Orta)
Buğdayın taş değirmenlerde kırılmasından sonra elde edilen iri pilavlık grubundan boylama tipi orta pilavlık bulgur olarak ayrılan bulgur türüdür.

Köy Tipi Pilavlık
Buğdayın valsde kabuğunun soyulmadan kırılması ile elde edilen kepekleri alınmamış, yüksek lif içeren köy tipi pilavlık bulgur türüdür.

İnce Pilavlık (Midyat)
Buğdayın taş değirmenlerde kırılmasından sonra elde edilen pilavlık bulgur ile aynı özellikleri taşıyan ince pilavlık bulgur türüdür.

Şehriyeli Pilavlık
Tüketicilerimizin işini kolaylaştırmak amacı ile kavrulmuş şehriye eklenmiş bulgur türüdür.

Köftelik
Buğdayın taş değirmenlerde kırılmasından sonra elde edilen köftelik bulgur olarak ayrılan türüdür

Çiğ Köftelik
Buğdayın taş değirmenlerde kırılmasından sonra elde edilen çiğ köfte yapımını kolaylaştırmak amacıyla inceltilmiş ve yumuşatılmış ince köftelik bulgur türüdür.